Protractus is een website-ontwerpbureau met een persoonlijk aanpak.
      Website design: PROTRACTUS                                           Beverodelaan 10, 6952 JJ, Dieren                                           Telefoon: 0313 - 84 34 14                                           E-mail: info@protractus.nl
Beheerssysteem (CMS-systeem):

PROTRACTUS ontwerpt websites als maatwerkEen PROTRACTUS-website wordt niet alleen op maat voor u gebouwd, er worden ook eenvoudig te bedienen onderhouds-gereedschappen bij geleverd. Omdat uw website op basis van een Content management Systeem (CMS) wordt gebouwd, kunt u zelf via een extra onderhoudspagina op uw website de inhoud van uw website heel eenvoudig wijzigen. U hoeft over relatief weinig computer- en internetkennis te beschikken om zelf uw website steeds up-to-date te kunnen houden. U kunt overal ter wereld met uw gebruikersnaam en wachtwoord contact met uw website maken en de tekst van de pagina wijzigen alsof u een brief of een ander document in uw tekstverwerker typt. Krijgt u in uw vakantie of tijdens een zakenreis opeens een lumineus idee voor een aanbieding, dan kunt u dit ter plekke op uw website wijzigen en hebt u uw eerste orders al in huis voor dat u weer thuis arriveert.

Het beheerssysteem is een door PROTRACTUS ontwikkeld CMS-systeem, dat zeer flexibel is aan te passen en heel veel mogelijkheden biedt, maar in tegenstelling tot bijna alle andere (gratis én commercieel) verkrijgbare CMS-systemen uiterst gebruikersvriendelijk is. Zonder ingewikkelde handleidingen te lezen kunt u direct aan de slag. U hoeft geen software te installeren. Het werkt gewoon via uw webbrowser (Internet Explorer, Firefox, Safari, Chrome of Opera).

Klik hier voor een vergrotingMet een geavanceerd editprogramma (op Word gelijkend) wijzigt u de inhoud en de weergave van uw pagina's. U wijzigt bijvoorbeeld een telefoonnummer door de betreffende pagina op te zoeken, de tekst te wijzigen en met één druk op de knop de gewijzigde pagina op te slaan. Zo kunt u ook nieuwe teksten aan de pagina's toevoegen (bijvoorbeeld het laatste nieuws) of zelfs complete pagina's erbij maken. De afbeeldingen op de pagina's kunnen vervangen, vergroot of verkleind worden en er kunnen ook extra afbeeldingen bijgeplaatst worden, zodat u website weer helemaal 'bij' is.Met een tweede programma wijzigt u zonodig de menustructuur van uw website. U kunt een menutekst aanpassen, de volgorde van de menu's wijzigen en een compleet nieuwe pagina, die u met het edit-programma hebt aangemaakt, toevoegen. Het systeem ondersteunt ook een submenustructuur met popup's. Alles wijst zichzelf door de aanwijzigingen die u krijgt door de muis op het onderwerp te zetten (tooltips).
Om er voor te zorgen, dat u eerst uw wijzigingen zelf kunt kontroleren vóór dat ze zichtbaar worden voor de andere bezoekers van uw website, worden de wijzigingen eerst in een reserve-kopie van uw website gemaakt. Deze reservekopie is alleen voor u zichtbaar. Bent u tevreden over de wijzigingen dan kunt u deze publiceren (de originele website wordt dan vervangen door de reserve-kopie.  Natuurlijk kunt u ook de reserve-kopie vervangen door het origineel, als er tijdens het wijzigen iets fout ging en u liever weer met een schone lei wilt beginnen.

Er is ook een back-up-mogelijkheid om de inhoud van uw website op uw eigen PC te bewaren om deze later terug te kunnen zetten als uw website om welke redenen dan ook verloren is gegaan.
Home
Portfolio
Maatwerk
Altijd up-to-date
Eigen domein
Meer producten
Prijzen
Contact
Ga naar de volgende pagina.
Ga naar de vorige pagina.
Zoek trefwoorden op de gehele website (enkel woord of geavanceerd):